Contact

Luisterboek Amadé en de torenschat

MusikRoel biedt aan: een combinatie van luisterverhaal en les.

Leren door te luisteren en de doordachte lesopdrachten uit te voeren. Zeer geschikt voor:

– Innovatieve docenten
– Leergierige ouders en kinderen

Spannend luisterverhaal

Klassieke muziek ontdekken

Leren terwijl je naar een verhaal en muziek luistert

Betere cijfers op school door klassieke muziek

Maak kennis met een nieuwe leermethode.

Een leermethode waar plezier maken, muziek luisteren en nieuwe kennis opdoen hand in hand gaan. Als ouder kun je het gebruiken je eigen omgeving voor thuisonderwijs. Als leraar kun je het als klassikale lesmiddel inzetten. De kinderen leren door kritisch te luisteren en zelf onderzoek te doen.

Wil je leren door te luisteren?

MusikRoel biedt bij de luisterverhalen een gratis werkboek aan. Hierin staan oefeningen die de kinderen vertrouwder maken met klassieke muziek maar ook met kennis over onder meer techniek, aardrijkskunde, biologie of geschiedenis.

Wat maakt MusikRoel zo interessant? Omdat de les verschillende onderdelen combineert en de kinderen uitdaagt kritisch te luisteren.

Bron: https://brandedcontent.volkskrant.nl/longread/entree-concertgebouw

Helemaal niet, het is een rijke wereld maar veel verschillende soorten van treurig tot verliefd van heldhaftig tot romantisch.

Dat is een bekende vergissing, kinderen kunnen hier net zoveel plezier aan beleven als ouderen en bovendien hun creativiteit stimuleren.

Voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar.

Geef je nieuwsgierigheid in volledige ontspanning nieuwe antwoorden.

Ontdek in alle rust nieuwe dingen. De combinatie van de ingesproken tekst, de muziek en het verhaal zorgt voor een beleving die je meer raakt dan je zou verwachten. Het is rustgevend en tegelijkertijd krijg je er veel energie van. Het is spannend, er gebeuren onverwachte dingen en er komen waargebeurde feiten voorbij.

Voor de ouders en leraren: lesmateriaal inclusief uitleg en antwoorden.

© 2021 – MUSIKROEL